FAQ   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare   Profil   Mesaje private   Autentificare 

DigiTV - ingheata imagine

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului RomLux Forum -> Transmisii TV
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
apopa

Data înscrierii: 21/Ian/2007

MesajTrimis: Lun Iul 28, 2008 7:42 pm    Titlul subiectului: DigiTV - ingheata imagine Răspunde cu citat (quote)

Salutare oameni buni!

Am DigiTV de cateva luni si pana acum vreo 4-5 saptamani a mers foarte bine, fara mari probleme (poate doar cand era foarte innourat, ploua tare etc...).

Cum ziceam, de vreo cateva saptamani ingheata imaginea pe mai toate canalele, chiar daca e vreme buna. Am avut cutia trimisa in Romania iar aia mi-au trimis-o inapoi zicand ca nu are nimic, ca totul e OK.

Semnal am pe Intelsat 98%, TVR2 de exemplu se vede perfect insa restul canalelor is varza. Si imi vin socrii in 2 saptamani in vizita; daca nu merge TV-ul m-am ars, trebuie sa le tin eu de urat!

Vreo idee? Mai are cineva acesta problema?

Merci!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
razvan.radu

Data înscrierii: 26/Sep/2006

MesajTrimis: Mar Aug 19, 2008 10:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Noi avem MaxTV si am problema asta doar in momentul in care ploua des si marunt (se pune apa pe cap - ca solutie: trebuie sters cu o carpa sau un servetel) sau e furtuna.
Insa si asta depinde foarte mult de antena pe care ai pus-o. (ligheanul) Cu cat e mai mare cu atat ai receptie mai buna evident.

Gasesti la Batiself de 82cm sau si mai mari relativ ieftine.
apopa

Data înscrierii: 21/Ian/2007

MesajTrimis: Mar Aug 19, 2008 11:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

thx; era de la antena! S-a rezolvat; soacra'mea poate sa vada acum 1001 de nopti pe Kanal D!

A. Popa
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului RomLux Forum -> Transmisii TV Ora este GMT + 1 ora
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum