| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
apopa
Data înscrierii: 21/Ian/2007 Mesaje: 39
|
Trimis: Lun Iul 28, 2008 7:42 pm Titlul subiectului: DigiTV - ingheata imagine |
|
|
Salutare oameni buni!
Am DigiTV de cateva luni si pana acum vreo 4-5 saptamani a mers foarte bine, fara mari probleme (poate doar cand era foarte innourat, ploua tare etc...).
Cum ziceam, de vreo cateva saptamani ingheata imaginea pe mai toate canalele, chiar daca e vreme buna. Am avut cutia trimisa in Romania iar aia mi-au trimis-o inapoi zicand ca nu are nimic, ca totul e OK.
Semnal am pe Intelsat 98%, TVR2 de exemplu se vede perfect insa restul canalelor is varza. Si imi vin socrii in 2 saptamani in vizita; daca nu merge TV-ul m-am ars, trebuie sa le tin eu de urat!
Vreo idee? Mai are cineva acesta problema?
Merci! |
|
| Sus |
|
 |
razvan.radu

Data înscrierii: 26/Sep/2006 Mesaje: 445
|
Trimis: Mar Aug 19, 2008 10:57 am Titlul subiectului: |
|
|
Noi avem MaxTV si am problema asta doar in momentul in care ploua des si marunt (se pune apa pe cap - ca solutie: trebuie sters cu o carpa sau un servetel) sau e furtuna.
Insa si asta depinde foarte mult de antena pe care ai pus-o. (ligheanul) Cu cat e mai mare cu atat ai receptie mai buna evident.
Gasesti la Batiself de 82cm sau si mai mari relativ ieftine. _________________ Razvan Radu |
|
| Sus |
|
 |
apopa
Data înscrierii: 21/Ian/2007 Mesaje: 39
|
Trimis: Mar Aug 19, 2008 11:30 am Titlul subiectului: |
|
|
thx; era de la antena! S-a rezolvat; soacra'mea poate sa vada acum 1001 de nopti pe Kanal D!
A. Popa |
|
| Sus |
|
 |
|